top of page
Om oss

Vi jobbar endast med tyger vi själva älskar

Skräddarsydda gardiner | Textilstudion

Vår historia

I vårt arbete som inredare var textilier och framförallt gardiner en stor del av det dagliga arbete. Vi insåg att det är svårt för privatpersoner att själva köpa vackra gardiner i unika tyger. Utbudet av färdigsydda gardiner i butikerna är tråkiga och hos sömmerskan blir man lätt överväldigad av det enorma utbudet och alla val som måste tas. Dessutom är det svårt att som privatperson komma åt de finaste tygerna. 

Vi blev nyfikna och efter mycket research såg vi tydligt vår position på marknaden. Vi vill erbjuda kvalitetsgardiner, designade av inredare för att verkligen passa varje kunds unika hem. Skräddarsydda av lokala sömmerskor till ett konkurrensmässigt pris. Med den visionen startade vår företagsresa. 

Skräddarsydda gardiner | Textilstudion

Vision

Vår vision är att göra skräddarsydda gardiner mer lätt-tillgängliga.Vi vet vilken effekt textilier och framförallt gardiner har för att skapa ett ombonat och vackert hem och den vetskapen vill vi sprida till fler. 

Vår ambition är att vår tjänst ska göra det enklare för dig att beställa gardiner. Då vi både designar gardinerna och hjälper kunderna med besluten vill vi göra processen enklare och resultatet bättre. Samtliga gardiner sys av erfarna sömmerskor lokalt här i Sverige. För oss är yrkeskunskapen och hantverket kärnan i bolaget.

Sådant vi själva älskar

Vi har en förkärlek för klassiska gardiner. Våra gardiner ska helst hålla hela livet. Vi älskar vackra tyger! Enfärgade tyger i all enkelhet. Men gärna något slags mönster, det kan vara ett neutralt fiskbensmönster som bara försiktigt skymtas eller varför inte en klassisk rand?

Vi jobbar endast med tyger vi själva älskar och vi erbjuder alltifrån internationella varumärken till tyger från lokala aktörer. Vi har inget stort lager utan handplockar det vi känner för och det våra kunder efterfrågar.

 

Hos oss jobbar inredare och sömmerskor tätt tillsammans för att skapa dina gardiner.

Skräddarsydda gardiner | Textilstudion
bottom of page